Més de 400 persones prenen part a la Cursa Aquum Spa La Pineda Platja

Aquesta cita es va celebrar a favor de l’Associació Cel Blau de suport al dol de Tarragona

Un moment de l'inici de la cursa, a la Pineda.

Més de 400 persones prenen part a la Cursa Aquum Spa La Pineda PlatjaGerard Martí

La Cursa Aquum Spa La Pineda Platja es va celebrar aquest diumenge a favor de l’Associació Cel Blau de suport al dol de Tarragona i en record a Josep Barriach, membre de l’Eurosport Vila-seca Fondistes traspassat recentment.

L’atleta Xavi García, del club FACVAC, es va proclamar campió de la prova de cinc quilòmetres després de completar el circuit en 15 minuts i 56 segons, per davant de Luís Manuel Álvarez (16’33”, Athletic Track Tarragona) i Andrés Sánchez (17’13”, Eurosport Vila-seca Fondistes). En categoria femenina, la vencedora va ser Laura Casadevall (22’05”, C.E. Trail Tarraco), seguida de la corredora Marta Montserrat (22’01”) i Natalia Gallardo (22’05”, Eurosport Vila-seca Fondistes).

EN 10k, el podi el va formar Jordi García (33’42”, CN Tàrraco), Juan José González (33’58”, Spa i Salut-Athletic Track Tarragona) i Sergio Solanas (35’03”, Eurosport Vila-seca). En dones, va guanyar l’atleta Yolanda Bergadà (40’34”, Athletic Track Tarragona), per davant d’Stella Beazzutti (42’44”, Athletic Track Tarragona) i Rosa Valera (43’22”, Eurosport Vila-seca).