El desencert fa que el CF Reus encaixi la primera derrota a casa

Tot i l’actitud dels homes de Bartolo durant tot el partit i la diana d’Enri, han acabat valent els gols de l’Albacete (1-2)

Fran Carbia conduint l'esfèrica rodejat de defensors

El desencert fa que el CF Reus encaixi la primera derrota a casaCF Reus

ElCFReusDeportiuno ha pogut capgirar del tot el 0-2 de l'Albacete, i ha acabat perdent el partit d'aquest diumenge a l'Estadi Municipal. Tot i els esforços de l'equip roig-i-negre per generar joc a l'atac i que per avançar-se en el marcador, el Reus no ha aconseguit marcar fins ben avançada la segona part del partit, quan l'equip dirigit per Lluís Miquel Ramis, que ha tingut més encert de cara a porteria que el conjunt local. ElCFReus ha encaixat la segona derrota de la temporada, un resultat que tot i no representar de manera del tot fidel el joc que s'ha vist sobre el camp. L'equip dirigit per XaviBartoloha saltat al camp amb molt bona actitud i amb la clara intenció de generar joc a l'atac i apoderar-se del control del partit d'entrada, però el desencert ha jugat una mala passada alCFReusDeportiu, que no ha pogut marcar tot i les nombroses ocasions generadespels roig-i-negres que han estat diverses i no han tingut un sol protagonista,sinómés aviat han estat una feina conjunta.

A la primera part del partit el Reus s'ha apropat en diverses ocasions a la porteria defensada per Nadal, però no ha aconseguit definir, i la sort tampoc ha ajudat el conjunt roig-i-negre. Una situació de la qual s'ha aprofitat l'Albacete, que va marcar en una jugada aïllada deBela que ha sorprès Edgar Badia, que no ha pogut evitar el gol del conjunt visitant. Després del gol de l'Albacete, elCFReus ha trigat una mica a sobreposar-se a la situació i tornar-ho a intentar, però la sort ha seguit evitant que elsroig-i-negres igualessin el resultat al marcador. Un xut deMarioOrtiz que s'ha desviat per ben poc i una altra ocasió deGusLedes, que ha sortit fora, pocs segons abans del final del primer temps, han estat alguna de les ocasions més destacades dels primers 45 minuts d'un Reus, que tot i l'actitud lluitadora, no ha pogut veure resultats.

ElCFReus ha arrencat la segona part del partit contra l'Albacete amb bona actitud de cara a l'atac i a la construcció de joc, però semblava que el goldels roig-i-negres no volia arribar. Una centrada deGusLedesdesprés d'un córner que no ha trobat definició, tampoc ha trobat rematador per sentenciar la jugada. I pocs minuts després de reprendre el joc, ha estat Borja Herrera qui ha provat sort davant la porteria de Nadal amb una rematada de cap a la centrada de Carbonell, que ha acabat directament a les mans del porter de l'Albacete. I tot i l'esforç dels homes de XaviBartoloper aconseguir el control del partit i igualar el resultat al marcador, ha tornat a ser l'Albacete qui ha aconseguit una diana, al minut 10 de la segona part, Caro ha marcat el 2-0 pels visitants. El segon gol del conjunt blanc ha deixat els homes deBartolotemporalment descol·locats, però al minut 73 de partit, la jugada de Borja Herrera que ha culminat amb el gol deRubénEnri, que havia entrat feia pocs minuts per substituir unÁlexCarbonell que no havia pogut generar prou joc a l'atac, ha semblat que tornava a donar alesals roig-i-negres, per seguir-ho intentant.

Després del gol delCFReus, els locals han assetjat la porteria de Nadal i han generat diverses jugades de perill, que no han acabat de trobar resultats. Però malgrat els nombrosos intents de l'equip, protagonitzats en els últims minuts, sobretot, perMiguelLinares, elsroig-i-negres no han pogut tornar a marcar, i els homes de XaviBartolohan acabat cedint els tres punts a casa. Els més de 2.000 espectadors que han assistit al partit han agraït a l'equip l'esforç realitzat durant el partit, i també la feina feta durant les últimes setmanes per intentar sobreposar-se a la situació generada pels problemes ambLaLigai les inscripcions d'alguns jugadors. Els aficionatsroig-i-negres s'han sentit durant bona part del partit, animant el seu equip, i també s'ha fet sentir, sobretot a l'inici del partit, entonant càntics contraJavierTebas, pel paper que ha jugatLaLigaen la situació actual de l'equip.

Reus. Edgar Badia, Ángel Bastos (Alfred Planas, 87’), Catena, Mikel Villanueva, Borja Herrera, Fran Carbia (Ricardo Vaz, 68’), Juan Domínguez, Mario Ortiz, Carbonell (Rubén Enri, 50’), Miguel Linares i Gus Ledes.

Albacete. T.Nadal, Fran García (Gorosito, 80’), Caro, Álvaro Arroyo, Tejero, Febas, Jon Erice, Bela (Acuña, 76’), Eugeni (Malsa, 69’), Susaeta i Zozulia.

Gols. 0-1, Bela (18’); 0-2, Caro (55’), 1-2, Rubén Enri (73’)

Àrbitre. Saúl Ais Reig (Valencià). Ha ensenyat la groga als locals Juan Domínguez (15’) i Linares (85’) i als visitants Zozulya (22’) i Susaeta (60’).

Incidències. Partit jugat a l’Estadi Municipal de Reus amb una assistència de 2.230 espectadors.