Kolarov enfonsa a la Costa Rica de Keylor Navas de falta directa

La derrota (1-0) deixa pràcticament fora als ‘Ticos’

Tres futbolistes serbis celebren el gol de Kolarov.

Kolarov enfonsa a la Costa Rica de Keylor Navas de falta directaEfe

Costa Rica diu pràcticament adéu a les seves opcions d’arribar als vuitens de final del Campionat del Món després de caure contra Sèrbia (0-1) amb golàs de falta de Kolarov i de quedar exposat als partits contra Brasil i Suïssa per intentar un pas de ronda que sembla més que improbable.

Inici vibrant, amb dues ocasions clares per a cada equip en els set primers minuts de joc. La falta de punteria va impedir que qualsevol dels dos combinats obrís l’electrònic. Costa Rica, amb molta empenta i un públic al crit de «Sí, se puede», empenyia i empenyia, amb més cor que cap. Mentrestant, Milinkovic-Savic fabricava futbol per als serbis, els quals van portar el màxim perill durant el primer acte amb les centrades del seu capità, el lateral Kolarov.

Precisament, va ser el jugador de la Roma el que va decidir el duel. I va ser en una d’aquelles accions que a ell li agraden, a pilota aturada. Són molts els gols que s’han marcat ja en aquest Mundial a partir d’una falta, ja sigui directa, com la del serbi, o indirecta. Transcorria el minut 56 quan Kolarov, escorat una mica a l’esquerra de la meta defensada per Keylor Navas, la va posar per sobre de la tanca, impossible pel meta del Real Madrid.

Costa Rica. Keylor Navas, Gamboa, Acosta, González, Duarte, Calvo, Guzmán (Colindres, 73’), Borges, Bryan Ruiz, Venegas (Bolaños, 60’) i Ureña (Joel Campbell, 66’).

Sèrbia. Stojkovic, Ivanovic, Tosic, Milenkovic, Kolarov, Milivojevic, Ljajic (Costic, 70’), Matic, Milinkovic-Savic, Tadic (Rukavina, 82’), i Mitrovic (Prijovic, 90’).

Gols. 0-1, Kolarov (56’).

Àrbitre. Malang Diedihou (Senegal). Va mostrar la targeta groga als locals Calvo i Guzmán; i als visitants Ivanovic i Prijovic.

Incidències. L’Arena Samara va acollir 41.970 espectadors.