Iván Vidal i els penals donen el pas a la següent ronda al Nàstic

Els tarragonins segueixen endavant a la Copa Catalunya

El Nàstic celebra el primer gol.

Iván Vidal i els penals donen el pas a la següent ronda al NàsticNàstic

El Gimnàstic de Tarragona passa a la següent ronda de la Copa Catalunya després d’eliminar al Vilafranca en la ronda de penals. El conjunt de Rodri s’ha vist abocat a les penes màximes després de patir en un partit molt igualat i en el qual els de la ciutat de Tarragona han tirat de jugadors del filial.

Jugava el primer equip del Nàstic, però va decidir el duel, mitjançant un empat decisiu, Iván Vidal, el màxim realitzador del filial, un futbolista que dia a dia va demostrant que es mereix un lloc en el primer equip.

En un primer acte en el qual van dominar els locals, Ton va avançar al Vilafranca als deu minuts. Es posava complicat el duel pel Nàstic, però l’equip de Rodri no es va rendir mai.

Quan transcorria el minut 68 de joc, va fer acte de presència el que mai falla, el que té el gol a la sang. Iván Vidal, que mai falla quan se’l necessita. Va empatar el jove davanter, i els dos equips van marxar als penals. Rayco, Jean Luc i Brugui van marcar pel Nàstic i Perales, sota pals va tornar a ser decisiu.

En acabar el partit, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va manifestar que “sempre que juguem volem guanyar. El Vilafranca ens ha tirat enrere a la primera meitat, però a la segona meitat hem igualat forces i hem guanyat als penals”.

FITXA TÈCNICA

Vilafranca. Fontanils, Abel, Oscar, Guti, Gonzo, Alex, David, Ton, Arnau, Eric Via i Vives. També van jugar Chema, Peque, Sergi Pérez, Boira, Aday, Acedo i Boada.

Gimnàstic. Bernabé, Pol Valentín, Suzuki, Jesús López Morón, Dani Hernández, Zahibo, Muñiz, Sandro Toscano, Eric Vilanova, Bustos i Stephane Emaná. També van jugar Perales, Salva, Adrián, Brugui, Pol Prats, Jean Luc, Rayco, Carlos Blanco i Iván Vidal.

Gols. 1-0, Ton (10’); 1-1, Iván Vidal (68’). Penals: Falla Vives; 0-1, Rayco; 1-1, Arnau; 1-2, Jean Luc; falla Boira; 1-3, Brugui; falla Sergi Pérez.