Un imperial Reus Deportiu passa per damunt del Liceo (5-2)

Els de Mariotti presenten la candidatura al títol

Els jugadors del Reus, celebrant un gol.

Un imperial Reus Deportiu passa per damunt del Liceo (5-2)Cristina Aguilar

El Reus Deportiu La Fira ha presentat la seva candidatura al títol de l'OK Lliga després de derrotar, de forma imponent, al Liceo 5-2. Els reusencs, a més, s'acosten al líder Barça després que els blaugrana hagin caigut derrotats 6-4 a la pista del Vic.

Han hagut de passar deu minuts perquè el Reus marqués el primer gol. Ha estat Albert Casanovas, de penal. Matías Platero ha ampliat distàncies i, en el 16', Joan Salvat ha situat el 3-0. Era un partit de domini local, tot i el gol de Joan Grasas, en el 21', que significava el 3-1. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

Per davant en el marcador, el Reus simplement s'havia de limitar a mantenir les distàncies. Marc Torra, en el 31', ha pogut ampliar el marcador fins el 4-1 i Casanovas, a sis minuts del final, ha sentenciat de penal. Tot seguit, Josep Lamas ha anotat el definitiu 5-2.