Dimitrievski i Kakabadze ho juguen tot amb les seves seleccions

Madinda va disputar gairebé tot el partit contra Mali i Djetei tornarà fresc, ja que no va disputar cap minut amb Camerún

Dimitrievski, en un 1 contra 1 amb Morata, dissabte.

Dimitrievski i Kakabadze ho juguen tot amb les seves seleccionsEfe

Dos dels quatre internacionals del Nàstic que van tenir compromisos amb les seves respectives seleccions aquest dissabte van disputar tots els minuts. Es tracta d'Stole Dimitrievski i d'Otar Kakabadze.

El porter va ser titular contra Espanya amb Macedònia, encaixant quatre gols en el 4-0 aconseguit pels de Julen Lopetegui. Es va lesionar Aleksovsky, que havia de ser el porter titular, i el meta grana va ser el que va acabar jugant, signant molt bones intervencions, però sense poder evitar la gojelada.

Kakabadze va jugar els 90 minuts amb Geòrgia, durant l'empat a un gol davant de Moldàvia. Pel que fa a Lévy Madinda, va jugar 75 minuts de l'empat a zero del seu Gabón a Mali.

Finalment, l'únic que es va quedar sense jugar va ser Mohammed Djetei, que no va disputar cap minut amb Camerun.