El CBT es deixa remuntar i acaba perdent a Gandia 83-72

Mal partit dels tarragonins després del descans

El CBT es deixa remuntar

El CBT es deixa remuntarCedida

Dura derrota la patida aquest vespre pel Club Bàsquet Tarragona a la pista del Basquet Gandia (83-72) després de dominar el partit durant més de 25 minuts. En el moment decisiu del partit, l’equip valencià es va mostrar superior a un CBT a qui li van faltar idees i encert per revertir la situació adversa i encadenar la segona victòria consecutiva de la temporada.

El partit no va poder començar millor, amb dos triples consecutius d’Orion i un altre de Salim, per portar el marcador a 9-13. Amb quatre minuts jugats i mostrant una efectivitat del 100% en tir, els de Berni es van centrar a dominar el seu rival des de la defensa. Amb el rebot defensiu completament dominat, el CBT va trobar la manera de fer mal mitjançant el tir de tres. Amb un Orion carregat de faltes molt aviat, va ser Salim qui ha liderat el seu equip a nivell ofensiu, amb 10 punts al primer quart.

El Gandia va reaccionar en el darrer minut del primer període, però un parcial de 0-4 ha fet marxar el CBT vuit punts per sobre del seu rival (22-30).

El CBT va portar l’avantatge fins als dotze punts només començar-se el segon quart. Només un triple de Gandia va aturar la ratxa anotadora dels tarragonins. El conjunt local va fer un pas endavant per aproximar-se fins als sis punts (30-36). Una bona defensa local, forçant les errades dels de Berni i l’encert de cara a cistella en aquest inici de segon quart del conjunt valencià, van fer canviar els papers als dos equips.

Orion per canviar-ho

El tècnic del CBT va tornar a donar entrada a Orion, qui va desencallar el bloqueig ofensiu que estava patint el CBT. Set punts de l’americà van tornar a portar la diferència als 10 punts (34-44), a falta de 3 minuts per arribar al descans. Igual que ha fet en el primer quart, el Gandia ha aprofitat l’últim minut per retallar diferències. Els dos equips han marxat a vestidors amb un marcador que marcava un 38-44 favorable al CBT.

El tercer quart va començar sense un dominador clar, amb moltes pèrdues de pilota per part dels dos equips i amb una anotació discreta. Només Salim semblava posar ordre a l’atac blau anotant els únics cinc punts que ha aconseguit el CBT en 4 minuts. El partit va seguir amb la mateixa dinàmica d’irregularitat, amb unes defenses espesses i uns atacs poc ordenats. Orion va intentar reconduir la situació amb un triple que va fer marxar els seus més enllà dels 10 punts, però Gandia no va deixar que el CBT agafés l’embranzida definitiva i ha portat aquesta diferència a la meitat (49-55). El final de quart va tornar a ser per al conjunt local, que va aconseguir capgirar el marcador (57-55) i ja no va deixar de dominar en l’electrònic. Aquesta reacció va deixar tocat el CBT, que va pecar de falta d’intensitat per acabar cedint el quart (62-59).

Amb els decisius 10 minuts finals per decidir el partit, ha estat Gandia qui ha va reafirmar la seva dinàmica ascendent i ha ampliat ràpidament la diferència fins al +9 (70-61).

Sense rumb

El CBT seguia sense retrobar-se amb ell mateix i el factor Orion des de la línia de 3 ja no donava resultat. Els de Berni no aconseguien acostar-se en el marcador i el Gandia, amb una renda de més 10 punts, i menys de tres minuts per acabar el partit, se sabia vencedor i jugava a plaer.