El CF Reus coneix la crueltat de la Segona

Tot i avançar-se en el marcador a la primera meitat, un penal en contra i una expulsió motiven que els reusencs tornin de buit

Vaz, durant el partit.

El CF Reus coneix la crueltat de la Segona ALFP

El Reus cau derrotat 2-1 en un enfrontament en el qual els de la capital del Baix Camp han viscut a la seva pell com ho pot ser de crua la Segona A. Després d’avançar-se al marcador a la primera meitat i de dominar completament, s’han trobat amb un penal en contra i una explulsió que els ha acabat condemnant.

La primera part va ser completament dominada pel conjunt reusenc. Els homes de Natxo González van aconseguir fer-se els amos del partit ben aviat. De fet, van ser-ho amb i sense pilota i igualats en el marcador o també quan van estar per davant.

L’inici dels reusencs ha resultat espectacular. De fet, als tres minuts de joc el resultat podria haver estat de 0-2 perfectament. Albístegui ha tingut el primer gol a les seves botes als dos minuts. El centrecampista ha aprofitat una centrada per banda esquerra per rematar i motivar que Herrera desviï a córner. Un minut després, Miramón ha pogut marcar. El mitja punta ha recollit una centrada rasa, ha rematat entrant al segon pal, però ha disparat lleugerament alt.

El gol de CF Reus s’anava cuinant, i ha arribat als setze minuts. Alberto Benito ha recollit una esfèrica a la zona de tres quarts, ha centrat i, després d’una errada d’Herrera a l’hora de recollir el cuir, el punta del Reus s’ha avançat i ha marcat el gol.

A partir d’aquest moment, el Reus ha entrat en la dinàmica que vol, en la que és dominador i no té problemes per controlar un partit que estava fet per a ell.

El segon acte va ser menys atractiu ofensivament per al CF Reus, tot i que era completament normal, ja que l’Osca es veia obligat a anar a l’atac amb totes les seves forces.

Cada atac que proposaven els aragonesos era contrarrestat per una defensa o, millor dit, per un sistema defensiu, completament infranquejable.

A l’equador del segon acte, Natxo González va apostar per treure del camp l’incansable i treballador Fran Carbia per donar entrada a Vitor, futbolista que ofereix més control de joc i que s’havia de situar entre línies per ajudar a evitar les amenaces rivals.

No ha servit per a res, perquè els reusencs han patit una injusta derrota davant d’un rival que s’ha trobat amb una situació inesperada.

REUS

Edgar Badia, Alberto Benito, Melli, Atienza, Ángel, Albístegui, López Garai, Vaz (Jorge, 77’), Fran Carbia (Vitor Silva, 66’), Miramón (Rafa García, 78’) i Mayor.

OSCA

Herrera, Jair, Aguilera (Bambock, 36’), Jesús, Melero, Borja, Samu, Vadillo (David López, 68’), Alexander González (Ferreiro, 58’), Brezancic i Nagore.

GOLS

0-1, Máyor (16); 1-1, Samu de penal (72’); 2-1 Melero (74’)

ÀRBITRE

Juan Manuel López Amaya (Andalús). Va mostrar la targeta groga als visitants Melli (2, 71’) i Fran Carbia.