El Reus arriba a la final de la Supercopa i s'enfrontarà al Liceo

Els reusencs derroten el Barça amb un 'hat-trick' de Raúl Marín

Els jugadors del Reus celebren el pas.

Els jugadors del Reus celebren el pas.FEP

El Reus Deportiu La Fira passa a la final de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins, i s'enfrontarà avui al Liceo.

És així després que el vespre d'aquest dissabte els d'Enrico Mariotti derrotessin el Barça Lassa després d'un espectacular partit, i 3-2.

Un 'hat-trick' de Raúl Marín ha estat fonamental per a la victòria dels reusencs, que s'enfrontaran als gallecs aquest diumenge a partir de les 18 hores.

Matías Pascual ha avançat els blaugrana als divuit minuts, per, dos minuts després, empatar Marín. Amb l'1-1 s'ha arribat al descans. El mateix Marín ha posat per davant els seus en el 32'. El Barça no s'ha rendit, i Pablo Álvarez ha tornat a empatar l'electrònic. El duel s'ha decidit a sis minuts del final, amb el tercer de Marín.

Derrota ajustada

Abans, el Liceo ja s'ha encarregat d'eliminar el Club Patí Vic. Els gallecs han vençut 4-2 als vigatans en un duel que s'ha decidit en el segon acte.

Al descans, s'ha arribat amb el resultat d'1-1 i no ha estat fins el darrer minut de l'enfrontament quan Di Benedetto ha decidit el duel pel pròxim rival del Reus.