El Vendrell perd una oportunitat d'or

Cau contra el Shum (4-3) i s'allunya de la quarta plaça

Vendrell

El Moritz CE Vendrell perd una gran oportunitat de col·locar-se quart, després de perdrea la pista del Shum, 4-3.

Als vuit minuts de joc s'han aconseguit avançar els vendrellencs, gràcies a una diana de 'Xixi' Creus. Ignasi López, a dos minuts i mig del descans, ha situat l'empat, tot i que abans els locals ja havien fallat un penal. A més, Francesc Gil i David Gelmá han vist durant els primers 45 minuts una targeta blava en un duel marcat per la gran intensitat sobre la pista, ja que hi havia molt en joc.

Gairebé tots els gols han arribat a la segona meitat. Lluís Ferrer, pel Shum, ha anotat el 2-1 en el 27', i Ferran García, deu minuts després, ha ampliat distàncies. No s'ha quedat de braços plegatsel Moritz Vendrell, que ha retallat distàncies mitjançant Sergio Miras, de falta directa, a vuit minuts i mig del final. Amb el 3-2, Ferran García ha marcat el quart, quan restaven3 minuts i 20 segons per a la finalització del duel.

En un final d'infart, Francesc Gil ha tornat a acostar el Vendrell al marcador (4-3), i l'electrònic no s'ha tornat a moure.