Mitja Champions a la butxaca

El Moritz Vendrell venç el Noia (6-4) i avantatja ja en cinc punts al cinquè

Vendrell

Victòria importantíssima l'aconseguida pel Moritz CE Vendrell contra el CE NoiaFreixenet (6-4), que consolida els vendrellencs a la quarta plaça, ja amb cinc punts més que el cinquè, un Reus que ha ensopegat.

El Noia s'ha avançat als tres minuts, de penal, mitjançant Marc Palau, però Jordi Ferrer ha igualat en el 8'. El bon treball defensiu ha motivat que els locals anessin creixent a mesura que passava el partit, i Sergio Miras, al quart d'hora de joc, ha situat el 2-1. El mateix Miras ha pujat el tercer en el 20', però abans del descans Aleix Esteller ha retallat distàncies, per situarel 3-2.

A la represa, els vendrellencs han sapigut sentenciar. Jordi Creus, en el 32' i, novament Miras, a deu minuts del final, han pujat un 5-2 gairebé definitiu. Marc Palau, de penal, i Arnau Xaus, aquest a tres minuts del final, han posat emoció, però el de sempre, Miras, ha anotat el sisè a 42 segons del final.