OK Lliga

Victòria amb patiment innecessari

El Reus Deportiu guanya 4-3 l’Alcoi tot i anar manant 4-0

El Reus Deportiu suma tres punts molt importants davant de l’Enrile PAS Alcoi (4-3) en un partit que es presentava plàcid, però que finalment gairebé es complica més del compte.

Marc Grau ha obert la llauna pels roig-i-negres als onze minuts de joc, i ell mateix, quatre segons després, ha situat el 2-0. La diana de Raúl Marín, a quatre minuts del descans, ha deixat el duel pràcticament sentenciat. Marc Coy, en el 33’, ha situat el 4-0 però, a partir d’aquest moment, els alacantins han despertat i a punt han estat de donar l’ensurt.

Astudillo ha retallat distàncies en el 34’ i Marc Coy i Sergi Torné han vist la targeta blava. El quadre visitant ha aprofitat aquesta situació i una petita baixada de tensió dels reusencs per marcar tres gols que l’han deixat a les portes de puntuar. Mangas i Figa, a cinc i tres minuts del final, respectivament, van anotar les dues dianes dels visitants.