OK Lliga

La quarta plaça és del Moritz Vendrell

Els vendrellencs despatxen el Voltregà (7-5) i segueixen amb bon peu a l’OK Lliga

El Moritz Vendrell despatxa el Voltregà (7-5) i segueixen amb bon peu a l'OK LligaCedida

No hi ha situació que no pugui revertir el Moritz CE Vendrell ni derrota de la que no pugui recuperar-se el conjunt penedesenc. Si el passat cap de setmana l’equip es veia superat a la Lliga Europea, aquest dissabte ha aconseguit vèncer el Club Patí Voltregà (7-5) i ha guanyat la lluita per la quarta plaça. Ambdós equips arribaven igualats a punts ala cita, però el triomf local els deixa just per sota dels inassolibles Barça, Vic i Liceo.

Als vuit minuts, Eloi Mitjans va obrir la llauna pels locals i, quatre minuts després, Jordi Ferrer va ampliar distàncies. El resultat al descans va ser de 2-0 i, tot just arrencar el segon acte, Eric Vargas va retallar distàncies. Va aconseguir ampliar distàncies el quadre local, amb els gols de Xixi Creus (28’) i Eloi Mitjans (34’). No volia rendir-se el conjunt osonenc, i Petxi Armengol, en el 35’, va marcar un 4-2 que només va servir per donar falses esperances, ja que Jordi Ferrer (37’), Francesc Gil (39’) i David Martínez (41’) van situar un irremuntable 7-2 a l’electrònic. A sis minuts del final, dos gols d’Álex Rodríguez van acostar al marcador un Voltregà que, a cinc minuts del final, va situar el definitiu 7-5 gràcies a la diana, de falta directa, d’Ignasi Alabart.