OK Lliga

El Noia frena en sec el Calafell

Els penedesencs cauen 5-1 i segueixen en zona vermella

El Vallès Calafell cau derrotat 5-1 davant del Noia, i veu frenada la seva bona ratxa i disminuïdes les seves opcions de permanència. Deu minuts va trigar Esteller a inaugurar l’electrònic per als de Sant Sadurní d’Anoia. Sis minuts després, Ferran Rosa va marcar una pena màxima que va situar el 2-0, marcador amb el qual es va arribar al descans.

L’únic gol del conjunt calafellenc el va marcar Marc Vergés, dos minuts després de tornar del descans, però Esteller, en el 33’, Xavi Caldú, en el 47’, i Jordi Del Amor, a un minut i mig del final del duel, van decantar la balança a favor d’un conjunt local que segueix penúltim i suma 16 punts, cinc menys que els 21 que actualment marquen la permanència.