90'+3' Tindrà l'última el Reus amb una pilota des del mig del camp

90'+3' Atrapa Mariño la centrada i s'acaba el partit. L'Sporting aconsegueix la setena victòria consecutiva i torna a ocupar el liderat de Segona Divisió.

90'+2' L'Sporting està gestionant bé aquests últims minuts

90' L'àrbitre afegeix tres minuts al partit

89' Mariño atrapa la centrada de Gus Ledes. Se li acaba el temps al Reus per empatar el partit

85' Atienza evita el tercer de l'Sporting desviant la pilota a córner

83' Xut de Yoda que acaba atrapant Mariño. El Reus no renuncia a l'empat i està oferint una segona part molt bona.

81' Targeta groga per Máyor per donar un cop a Calavera

79' Últim canvi a l'Sporting. Entra al terreny de joc Castro per Nano

78' A punt d'empatar Olmo a la sortida d'un córner!

75' Últim canvi al Reus es retira Miramón i entra Haro

70' Segona substitució a les files asturianes. Rubén García deixa el seu lloc a Pablo Pérez

69' Gran acció de Yoda que es desfà de tres defensors però a l'hora de disparar, realitza un xut massa fluix que acaba aturant sense problemes Mariño

66' Canvi a l'Sporting es retira Hernán i entra Nacho

Segon canvi del Reus es retira del terreny de joc Carbia i entra Máyor

64' Continua atacant el Reus que aconsegueix un altre córner

62' Mariño atura el remat de cap de Carbia

60' Controla la pilota el Reus que busca amb tranquil·litat una oportunitat per empatar el partit

56' Gol anul·lat per fora de joc a Lekic. El linier ha encertat en la decisió.

51' La defensa de l'Sporting refusa la centrada del Reus a córner que a punt ha estat de rematar Lekic

49' Gooooool del Reus! Marca Olmo a la sortida del córner.

49' Córner a favor del Reus. Bona oportunitat per retallar distàncies en el marcador

48' Bons minuts del Reus que ha sortit a intentar escurçar diferències

45' Comença la segona meitat al Molinón

45' Final de la primera part al Molinón. El Reus marxa al descans perdent per dos gols a zero.

44' Yoda torna a rematar la centrada de Ledes però, igual que en l'anterior acció, la pilota surt per sobre del travesser

44' Nou córner a favor del Reus. El torna a provocar Menéndez buscant una centrada.

41' Córner a favor del Reus. El provoca Menéndez amb un xut des de la frontal

39' Una altra ocasió per a l'Sporting que per poc no acaba en gol.

36' A punt de marcar el tercer gol l'Sporting. La defensa roig-i-negra ha desviat a córner

36' Domini absolut de l'Sporting que no deixa fer res al Reus

30' Gol de Carmona que supera a Badia amb un xut ras enganxat al pal esquerra de Badia.

30' Córner favorable a l'Sporting que esta empenyent per ampliar l'avantatge

29' La defensa roig-i-negra refusa la centrada a l'àrea

28' Targeta groga per Menéndez per una falta sobre Jony que s'endinsava dins l'àrea

27' La centrada de Guzzo al segona pal l'atrapa Mariño

Falta perillosa a favor del Reus. La pilota està al lateral esquerra de l'àrea de l'Sporting

Gerra d'aigua freda per als del Baix Camp. El gol de l'Sporting ha fet que els reusencs hagin baixat el nivell.

20' Gol de l'Sporting. Gran jugada col·lectiva entre Calavera, Carmona i Mesa que acaba finalitzant el canari.

16' Bona pressió del Reus que està aconseguint anul·lar qualsevol intent d'atac dels asturians

15' La centrada de Ledes l'ha remata Yoda però la pilota surt per sobre del travesser

15' Córner favorable al Reus. És el primer del partit

Xut desviat de Rubén García, la pilota ha sortit lluny de la porteria defensada per Badia

Comença a trobar-se cómode el Reus. Després de l'ocasió de Carbia els del Baix Camp han entrat de cop al partit i comencen a disputar-li la possessió a l'Sporting

Gol en fora de joc de Lekic. Ben anul·lat per part del col·legiat. Gus Ledes ha cedit la pilota cap al davanter que sol contra Mariño no ha perdonat, tot i que l'acció ha quedat invalidada

Ha punt de marcar Carbia! La pilota ha acabat al pal

Xut molt desviat de Jony que ha buscat porteria des de molt lluny

L'Sporting ha començat més fort que el Reus, que no aconsegueix sortir del camp propi

Ha tingut la primera l'Sporting quan encara no ha passat un minut de joc. La defensa roig-i-negra l'ha tret sota pals

Comença el partit, mou pilota l'Sporting

Els jugadors ja es troben sobre el terreny de joc mentre sona l'himne de l'Sporting

Sembla que Aritz López Garai ha donat amb la tecla. Repeteix per tercera vegada consecutiu l'onze titular, només amb el canvi obligat de Menéndez al lloc de Campins, lesionat aquesta setmana

Joan Campins pateix una micro ruptura fibril·lar de grau 1 a la cama esquerra que el mantindrà apartat dels terrenys de joc entre 2 i 3 setmanes

L'Sporting en busca igualar el rècord històric de victòries consecutives que són set. Ara mateix en porta sis i si aconsegueix guanyar contra els del Baix Camp igualaria el registre de la temporada 1979/1980.