Finaaaaaaaal. El Nàstic guanya 1-0 gràcies a un golàs d'Álvaro Vázquez a les acaballes del partit. Tres punts que serveixen per respirar una mica més.

91'. Dimitrievski!!!!!!! Salva un u contra 1 a Mata

90'. Marxa Álvaro i entra Gaztañaga

88' Goooool d'Álvaro Vázquez!

88'. Canvi al Valladolid. Marxa, aplaudit, Luismi, i entra Toni Martínez

81'. Canvi al Nàstic: entra Omar per Muñiz

81'. Groga a Gianniotas

79'. Canvi al Valladolid. Entra Anuar per Borja

75'. El Valladolid també vol manar, i és l'equip de Pucela el que ara té més control i més ocasions de gol

68'. Groga a Xavi Molina, per una falta a la frontal

6.307 espectadors al Nou Estadi

65'. Primer canvi al Nàstic. Entra Manu Barreiro per Maikel Mesa

65'. Uy Álvaro! Dispara alt

64'. A punt de marcar Gianniotas. Centrada des de l'esquerra, que remata lleugerament per damunt de Dimitrievski

64'. Primer canvi al Valladolid. Marxa Ontiveros i entra Gianniotas

62' Groga al visitant Ontiveros

61'. Groga a César Arzo per agafar a un contrari

60'. Uy Óscar Plano! Tret amb l'esquerra que entra botant a l'àrea i marxa lleugerament desviat per l'esquerra de Dimitrievski

56'. Groga a Fali, per aixecar massa la cama en àrea contrària

53'. Torna a perdonar el Nàstic. Centra Jean Luc des de la dreta i remata, de cap, Álvaro, que arribava tard. La pilota surt desviada.

51'. El que ha fallat Muñiz!. Pilota que li arriba al segon pal, dispara, i la desvia a córner Luismi llençant-se a terra

49'. També comença atacant el Nàstic, com en el primer temps

Comença la segona meitat a Tarragona

Descans. El Nàstic i el Valladolid empaten després d'una gran primera meitat dels tarragonins, on han gaudit d'ocasions de sobres per poder marcar. No aniria malament l'entrada de Barreiro per anar completament a pel partit

33'. A punt de marcar Álvaro! Dimitrievski treu en llarg, la pilota va cap al punta, que la lluita, se l'emporta, i dispara. Masip, atent, atrapa l'esfèrica

31'. Dispara alt el centrecampista visitant Borja

28'. Groga a l'ex del Nàstic Luismi, per una dura entrada a Tejera. Li ha demanat perdó Luismi

22'. Dispara Jean Luc, però l'esfèrica topa en un rival, i surt repel·lida

21'. Groga a Antoñito, per una brutal entrada a Javi Jiménez

16'. El Nàstic està completant un inici de partit molt bo. Està bolcat completament a la porteria rival i ja ha gaudit de tres ocasions clares de gol.

14'. Dispara Álvaro Vázquez, i el meta envia a córner

12'. Córner assajat que acaba amb tret de Dimitrievski, a prop de l'escaire esquerre de Masip

10'. Gran ocasió del Nàstic! Centra la falta Muñiz, la pentina cap al centre Molina, i gairebé hi arriba Álvaro, que, si hagués impactat amb l'esfèrica, hauria estat gol gairebé segur

8'. Kakabadze centra des de la dreta, i no hi arriba Mesa. Sí que ho fa Fali, que provoca una falta perillosa, a uns deu metres de la frontal

6'. El Nàstic té el partit controlat. No pateix l'equip tarragoní, qui sempre busca a Álvaro, la màxima referència a dalt

2'. Gran jugada de Jean Luc, que roba, es planta a l'àrea, però no pot disparar. Sí que ho fa un Tejera al qual li arriba el rebot, però troba un defensor en el seu camí

Comença el partit

Plou lleugerament al Nou Estadi. Es comencen a veure els paraigües al camp.

Banqueta del Nàstic

Bernabé, Suzuki, Gaztañaga, Dumitru, Barreiro, Omar i Abrahám

Onze del Nàstic

Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Arzo, Javi Jiménez, Fali, Sergio Tejera, Muñiz, Maikel Mesa, Jean Luc i Álvaro Vázquez

Banqueta del Valladolid

Becerra, Borja Herrera, Rotpuller, Anuar, Hervías, Gianniotas y Toni Martínez

Alineació del Valladolid

Masip, Antoñito, Moyano, Calero, Nacho, Borja, Luismi, Ontiveros, Míchel, Óscar Plano i Mata

Bon dia a tothom. Ja està tot preparat perquè a les 12 hores arrenqui el Nàstic-Valladolid, corresponent a la 34a jornada del Campionat de Lliga de Segona Divisió A. De moment, no plou a Tarragona, encara que el cel amenaça amb aigua.