Motor

Es va convertir en el pilot més jove de la història en guanyar una cursa de motocròs, i va arribar aixecar 5 campionats del món

La premsa francesa li va posar el nom de Mister 875, per la suma de les cilindrades de 125, 250 i 500 amb les quals va guanyar.

Mor el campió de motocròs Eric Geboers mentre intentava salvar al seu gos de morir ofegatWikipedia

El cos sense vida de l'expilot de motocròs belga EricGeboers, cinc vegades campió del món en aquesta categoria entre 1982 i 1990 i primer pilot a aconseguir-ho en totes les cilindrades, ha estat trobat per les autoritats belgues.

Geboers, de 55 anys, havia desaparegut mentre navegava amb la seva barca al llac Miramar, situat al nord de Bèlgica, i segons sembla va caure de l'embarcació mentre intentava salvar al seu gos, que havia caigut a l'aigua.

EricGeboerses va convertir en el pilot més jove de lahistòriaen guanyar una cursa demotocròs. La premsa francesa li va posar el nom deMister875, per la suma de les cilindrades de 125, 250 i 500 amb les quals va guanyar.