x
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
12.55 º
1.836 Km/h
Informació de caire legal

Política de privacidad

La pàgina web “diarimes.com" És titularitat de TAMEDIAXA, SA i compleix els requisits derivats de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, del Reial Decret-llei 13/2012, de 30 de març, així com de les obligació d’Informació a l’usuari prevista en les normatives en Protecció de Dades de Caràcter Personal, Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).


Raó Social: TAMEDIAXA, SA
Domicili social: Carrer Manuel de Falla, 12 baixos. 43005 Tarragona
C.I.F Núm.: A43926682
Dades registrals: Registre mercantil de Tarragona, Volum 2368, Foli 165, Fulla T-37553, Inscripció 6ª, Data 27/abril/2012 
Telèfon: +34 977 21 11 54
Correu electrònic: edicio@diarimes.com


POLÍTICA DE PRIVACITAT:
D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades així com en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades al Web, o qualsevol altre de facilitat a TAMEDIAXA, SA per al seu accés a alguns dels serveis siguin incorporats a fitxers titularitat de TAMEDIAXA, SA, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats al Web, per a la gestió de tasques bàsiques d’administració, així com per mantenir-lo informat, bé per correu electrònic bé per qualsevol altre mitjà, de novetats, productes i serveis relacionats amb TAMEDIAXA, SA En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari presta el seu consentiment exprés per a la tramesa de publicitat a través de l’esmentat mitjà.

TAMEDIAXA, SA es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de tractar-los amb confidencialitat, i assumeix, a aquests efectes, les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seua alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb l’establert en les normatives vigents en Protecció de Dades de Caràcter Personal, i altres legislació aplicable... L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se TAMEDIAXA, SA el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que siguin procedents en Dret.

Qualsevol usuari pot en qualsevol moment exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició i portabilitat de les seves dades, mitjançant un escrit, acreditant la seva identitat, mitjançant fotocòpia del DNI, i especificant el dret a exercitar, el TAMEDIAXA, SA amb domicili social a carrer Manuel de Falla, 12, baixos. 43005 Tarragona o edicio@diarimes.com

Els usuaris accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part de TAMEDIAXA, SA per realitzar les següents finalitats:

Tramesa de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o cualesquier un altre medi|mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Les esmentades comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts per TAMEDIAXA, SA , així com per part dels col·laboradors amb qui aquest hagués assolit algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai no tindran accés a les dades personals. En tot cas les comunicacions comercials seran realitzades per part del prestador i seran de productes i serveis relacionats amb el sector del prestador.

Realitzar estudis estadístics.

Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a disposició de l’usuari en aquest lloc web.

Rebre la newsletter de la pàgina web.

TAMEDIAXA, SA informa i garanteix expressament als usuaris que mai no vendrà, arrendarà, compartirà o d’alguna altra manera distribuirà o posarà les seves dades a disposició de terceres persones i que sempre que anés a realitzar-se algun tipus de cessió de dades personals, de forma prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars.

Propietat intel·lectual i industrial sobre els continguts de la pàgina
Tots els elements que formen el lloc web, així com l’estructura, disseny i codi font de la mateixa, són titularitat de l’autor citat i estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial. Les fotografia allotjades en aquest web corresponen en la seva total propietat als autors esmentats al costat o en el peu de foto.

No es podran realitzar actes de reproducció, modificació, distribució o comunicació pública del lloc web o algun dels seus elements sense el previ consentiment d’aquest web.

Els usuaris del lloc web únicament podran realitzar un ús privat i personal dels continguts d’aquest.

Està absolutament prohibit, l’ús del lloc web o d’algun dels seus elements amb finalitats comercials o il·lícites.

Aquest web no assumirà cap responsabilitat derivada de l’ús per tercers del contingut del lloc web i podrà exercitar totes les accions civils o penals que li corresponguin en cas d’infracció d’aquests drets per part de l’usuari.

Modificacions.
A fi de millorar les prestacions del lloc web, es reserva el dret, en qualsevol moment i sense prèvia notificació a l’usuari, a modificar ampliar o suspendre temporalment la presentació, configuració, especificacions tècniques i serveis del lloc web, de forma unilateral.

Així mateix es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions d’ús així com qualssevol altres condicions particulars.

Exclusió de responsabilitat.
Aquest web no es responsabilitza dels eventuals errors tipogràfics, formals o numèrics que pugui contenir el lloc web, ni de l’exactitud de la informació continguda en ell, així com tampoc no ho fa d’opinions identificades o anònimes vessades per persones i/o entitats en aquest website. En cas de lloguer, arrendament parcial i/o total i venda de l’esmentat web excloem tot tipus de responsabilitat del contingut i veracitat en ella inserit, sent la responsabilitat total i absoluta per part de l'arrendatari.

Hiperenllaços.
Pels hiperenllaços continguts en el lloc web que poden dirigir a pàgines web de tercers, no s’assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin aparèixer en els esmentats llocs, que tindran exclusivament caràcter informatiu i que en cap cas no impliquen cap relació, entre aquest web i a les persones o entitats titulars de tals continguts o titulars dels llocs on es trobin.
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Llovera, 18. 1r 1a. 43201 Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes