Diari Més

Això és el que li passa al teu cos si deixes de menjar sucre durant 30 dies

Al principi pot causar malestar, però al poc temps es noten beneficis en la salut

Moltes vegades el sucre apareix 'disfressat' amb altres termes com a dextrosa, maltodextrina, glucosa o sacarosa.

Això és el que li passa al teu cos si deixes de menjar sucre durant 30 diesGlucovibes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la nostra vida quotidiana, és molt comú que mengem habitualment coses que sabem que no són saludables, almenys no en excés. No obstant això, els hàbits són molt difícils de canviar, per la qual cosa es pot fer costa amunt deixar aquests costums.

Cansament i mal humor

El sucre no és una substància que potser no sembla que pugui presentar grans dificultats (comparativament) per a deixar. Però l'experiència de l'holandèsSachaHarland, recollida en el documentalGuygivesupaddedsugarandalcoholfor1monthi narrada pel mitjà britànicBBCindica el contrari.

I és que el jove, de 22 anys, es queixa en els primers dies de cansament, mal humor, i fins i tot una espècie de síndrome d'abstinència; en la seva primera setmana a base de sucs naturals, fruita, verdura i altres aliments no processats,Harlandpassa fam constantment i se sent mancat d'energia.

Amb els dies, no obstant això, millora. Poc desprésHarlandes va acostumant a la seva nova restricció dietètica, i tal com explica el documental, als 25 dies de començar la dieta comença a sentir els efectes positius d'aquesta.

Efectes positius

En l'última setmana, l'holandès diu aixecar-se amb més facilitat i més energia. Aquesta sensació després és corroborada per un metge, que l'informa del cos que realment s'ha produït en el seu organisme.

En tan sols un mes,Harlandhavia perdut quatre quilos de pes corporal, el seu colesterol s'havia reduït en un 8% i la seva pressió sanguínia havia baixat 10 punts.

En qualsevol cas, cal tenir present que els canvis concrets depenen en molt bona mesura de la quantitat de sucreque es consumeixi abans de deixar-la. I és que el sucre total d'una dieta sana òptima hauria d'estar entorn del 5%, la qual cosa deixa poc espai als sucres afegits (que són els que és possible abandonar).

tracking