Diari Més

obituari

L'Ajuntament de Cambrils expressa el seu condol per la mort de Mn.Josep Raventós

Va ser rector de la Parròquia de Santa Maria durant més de 20 anys

Imatge d'arxiu de mosssèn Raventós.

L'Ajuntament de Cambrils expressa el seu condol per la mort de Mn.Josep RaventósAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils expressa el seu més sentit condol per la mort de mossèn Josep Raventós i Giralt, que va ser rector de la Parròquia de Santa Maria de Cambrils durant més de 20 anys. Raventós va ser el resposable de la parròquia del 1985 fins que es va jubilar, l'any 2006.

L’any 2008 va participar en el cicle de Memòria de Tardor que organitza l’Arxiu Municipal i el Museu d’Història de Cambrils aportant el seu coneixement sobre el Cardenal Vidal i Barraquer. L’any 2018, amb motiu del 150è aniversari del naixement de Vidal i Barraquer, també va participar a la taula rodona 'El Cardenal de Cambrils: humanisme i espiritualitat' juntament amb la Doctora Margarita Mauri.

Nascut el 1929 a la Pobla de Mafumet, Raventós va cursar estudis eclesiàstics al Seminari de Tarragona. Va ser vicari episcopal del Baix Camp i el Priorat, membre fundador de la Societat d’Estudis d’Història Eclesiàstica Moderna i Contemporània de Catalunya i es va dedicar a l’estudi dels concilis provincials de la Tarraconense. És autor de diverses publicacions sobre història eclesiàstica de Catalunya.

tracking