Diari Més

La nova junta del Rotary Club de Tarragona rep la visita del Governador de Districte de l'organització

El president, Pere Joan Salas, va exposar els projectes marcats per aquest any

El rotry club de Tarrargona va rebre la visita del governador de districte de l'organització.

La nova junta del Rotary Club de Tarragona rep la visita del Governador de Districte de l'organitzacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

De manera habitual els Rotary clubs canvien de president i de junta Directiva al juliol de cada any, en un acte que es denomina 'Canvi de Collarets'. A causa de la crisi sanitària, Rotary Club de Tarragona va preferir ajornar la celebració presencial d'aquest canvi de càrrecs. Malgrat això, els nous càrrecs ja s'han transferit durant la celebració d'una videoconferència.

El President de l'any 19-20 sortint, Alejandro Romeo, ha cedit les regnes del Club Rotary Tarragona al president de l'any 20-21 Pere Joan Salas, pintor i artista tarragoní.

Com és costum des de fa anys, una de les primeres visites del Governador del Districte 2202 és al Rotary Club de Tarragona. Aquest acte permet presentar al districte Rotari la nova Junta entrant amb les metes i projectes fixats per a enguany. El passatdivendres 17 de juliol Francisco Clavijo, Governador 2020-2021 de Rotary del Districte 2202, ha visitat el Rotary tarragoní acompanyat de la seva esposa Marian.

El president del Club Rotary Tarragona, Pere Joan Salas, va realitzar una presentació detallada de cada membre de la Junta alhora que desplegava els objectius que s'ha marcat per a aquest any rotari.

tracking