Diari Més

Societat

Alumnes de Saint-Clément-de-Rivere coneixen Reus de la mà d'estudiants del Gabriel Ferrater

L’objectiu d’aquesta trobada és que s’estableixin lligams per a futurs intercanvis, mobilitats individuals i estades a l’empresa

Imatge de la trobada dels alumnes a Reus

Alumnes de Saint-Clément-de-Rivere coneixen Reus de la mà d'estudiants del Gabriel FerraterCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui, l’Institut Gabriel Ferrater de Reus hem rebut un grup de 58 alumnes i els seus professors de l’institut Jean Jaurès (Saint-Clément-de-Rivière, Académie de Montpellier. Estan de viatge a la nostra comarca i passen un dia amb els alumnes de quart d’ESO de l’institut reusenc.

Han començat el dia amb activitats per trencar el gel i esmorzar tots coca i xocolata a la cafeteria de l’institut. Els passats dies ja han visitat els llocs més emblemàtics de la nostra ciutat, però avui un joc de pistes els ajudarà a conèixer millor la nostra ciutat i a relacionar-se amb els alumnes de Reus.

La clorenda de la jornada ha estat al gimnàs de l’institut Gabriel Ferrater amb una classe de ball. Ja sabem que no hi ha res com el ball, la música i l’art per unir les persones.

L’objectiu d’aquesta trobada no és només que alumnes i professors dels dos instituts passin un dia junts, sinó que s’estableixin lligams per a futurs intercanvis, mobilitats individuals i estades a l’empresa.

tracking