Diari Més

Societat

Vila-seca estrena noves parelles lingüístiques

L’edició de tardor del Voluntariat per la llengua a Vila-seca es va presentar a l'Oficina de Català de Vila-seca, amb la participació de dinou parelles lingüístiques

Imatge dels participants en el Voluntariat per la Llengua

Vila-seca estrena noves parelles lingüístiquesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Recentment, s’ha presentat a Vila-seca l'edició de tardor del Voluntariat per la llengua, amb la participació de dinou parelles lingüístiques. A l'acte hi va assistir la regidora de Formació Contínua, Àngels Poblet, que també participa com a voluntària en el programa.

Al llarg de la presentació es va fer el lliurament del material a les parelles lingüístiques i, a més, a tots ells se'ls va indicar com podien participar a través de les pàgines de Facebook (Voluntariat per la llengua Tarragona i CNL Tarragona) i Twitter (CNL Tarragona) en les activitats que promou el CNL de Tarragona.

Les 19 parelles participants al programa estan formades amb aprenents de diferents països com Argentina, Senegal, Marroc, Romania i de la resta de l'Estat espanyol.

Vila-seca continua promocionant el programa i sumant nous participants. Qualsevol persona interessada en formar part del Voluntariat per la llengua, es pot inscriure a www.vxl.cat.

tracking