Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Cambrils homenatja una trentena de cambrilencs pel seu 60è aniversari

L’alcaldessa de Cambrils i altres membres del consistori els van rebre diumenge a la Sala de Plens

Les persones homenatjades van entrar a la Sala de Plens uniformats amb una samarreta negra de l'antiga discoteca Hot Harlem.

L'Ajuntament de Cambrils homenatja una trentena de cambrilencs pel seu 60è aniversariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i diversos regidors i regidores del consistori van oferir una recepció institucional diumnege a 32 cambrilencs que han fet o faran 60 anys durant aquest any 2019.

Després de fer la fotografia oficial al vestíbul de l'Ajuntament, les persones homenatjades i acompanyants van entrar a la Sala de Plens uniformats amb una samarreta negra de l'antiga discoteca cambrilenca Hot Harlem.

L’acte va consistir en el parlament de l’alcaldessa, que els va dirigir unes paraules de felicitació i va repassar alguns fets i personatges destacats de l’any que van néixer, i el lliurament d’obsequis, que en aquesta ocasió van ser torres de l’ermita de l’artista cambrilenca Maria Dolors Ortuño.

Després de la recepció, els protagonistes de la festa van pujar al trenet turístic per continuar la celebració amb un passeig pel port i un dinar d’aniversari.

tracking