Diari Més

Formació

Comencen nous cursos de carretoner i operador de plataforma elevadora a Constantí

Estan subvencionats pel Consorci de Formació contínua

Fotografia dels participants dels cursos.

Comencen nous cursos de carretoner i operador de plataforma elevadora a ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una trentena d'alumnes ha començat aquest dijous, 7 de novembre, dos nous cursos convocats per l’Oficina Municipal de Treball a Constantí. Es tracta d’un nou curs de carretoner i un curs d’operador/a de plataformes elevadores.

Una vintena d’alumnes realitzen el curs d’operador/a de plataformes elevadores, que tindrà una durada de 12 hores i té com a objectiu adquirir els coneixements bàsics de seguretat i prevenció per a la utilització de plataformes elevadores. Es tracta d’un curs gratuït, subvencionat pel Consorci de Formació contínua.

D’altra banda, s’ha iniciat també un nou curs de carretoner, amb una quinzena d’alumnes inscrits, té una durada de 24 hores i finalitzarà el 28 de novembre. El curs té com a objectiu general capacitar en el maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, oferint formació en la seva conducció i funcionament marcada por la norma UNE 58451.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

Fotografia dels participants als cursos.

Comencen nous cursos de carretoner i operador de plataforma elevadora a ConstantíCedida

tracking