Diari Més

Societat

La Policia Local de Roda celebra la festa en honor als Sants Àngels Custodis

Es van condecorar diversos agents per la seva tasca durant l'acte

UN

La Policia Local de Roda celebra la festa en honor als Sants Àngels CustodisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Comandaments i agents de la Policia Local de Roda de Berà, acompanyats per l’alcalde i regidors, i per representants d’altres cossos de seguretat, han celebrat la festa en honor als Sants Àngels Custodis a les dependències policials.

Durant l'acte es van repassar les activitsta que fan durant l'any i es van llegir els nomenaments, que premien les accions meritòries dels agents.En aquest cas, el cap de la Policia Local va felicitar

públicament al sergent Antonio Gómez, als caporals Sergio López i Óscar Arjonilla, a l’agent interí Rebeca Sánchez, i als agents Sergi Bargans i Manel López.

Es va reconèixer els tres policies més ben classificats en les pràctiques de tir: l’agent Marco Antonio Porras, el caporal Antonio Sánchez i l’agent Sergi Bargans.

El caporal Francisco Javier López va rebre un reconeixement per les actuacions professionals i les activitats realitzades, i l’auxiliar administrativa Jessica Moya per la seva implicació en la gestió administrativa i tasques internes.

Alguns membres van ser nomenats per l’acumulació de 3 felicitacions en els seus expedients, com Antonio Gómez, Sergio López i Sergi Bargans.

Els agents Daniel Sánchez i Cristina Barot van ser condecorats amb medalles d’argent, al complir 15 anys de dedicació al servei. La medalla al treball la va rebre el sergent Antonio Gómez.

Els encarregats de lliurar les felicitacions i medalles van ser Pere Virgili, alcalde de Roda de Berà; Joan Pie, sotsinspector en cap de la Policia Local; Juan Carlos de la Monja, director dels Serveis Territorials de Tarragona; Carlos Yuvero, comissari en cap provincial de la comissaria de Tarragona; Jacinto Tarín, capità en cap de la comandància de la Guàrdia Civil de Salou; i Vicenç Lleonard, sotscap de la Regió Policial Camp de Tarragona.

tracking