Diari Més

Societat

Èxit de participació a l'Estenedor, el programa d'activitats d'estiu per a joves de Cambrils

La 9a edició ha comptat amb una oferta de 25 activitats i s’han un total de 440 inscripcions

El taller de cuina és un dels que ha tingut una millor acollida.

Èxit de participació a l'Estenedor, el programa d'activitats d'estiu per a joves de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa d’activitats d’estiu per a joves l’Estenedor, impulsat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils, tanca la seva novena edició amb 440 inscripcions registrades. Els participants han fet una bona valoració dels cursos i tallers que s’han impartit i aquells que han tingut una millor acollida són els de tecnologia i cuina.

Enguany s’han fet 25 activitats: 5 de tipologia lúdica, 3 de formació esportiva, 9 de formació i 8 de formació creativa. De les 440 inscripcions registrades de joves d’entre 12 i 30 anys, 238 han estat de nois i 202 de noies. La franja d’edat amb més inscripcions ha estat la de 12 anys amb un total de 97, seguida de la de 14 anys amb un total de 74 inscripcions.

Les activitats que han deixat més joves en llista d’espera han estat les de tecnologia i cuina. En el cas de tecnologia s’han anat consolidant els continguts any rere any i en el cas de cuina s’ha repetit per segon any consecutiu per la seva bona acollida. Tan sols s’ha hagut d’anular una activitat per falta d’inscripcions.

Com a novetats d’aquesta edició cal destacar el taller mensual de teatre, ja que ha tingut una alta demanda dels i les joves i una assistència elevada i mantinguda durant tot el mes. D’altra banda, el taller d’intel·ligència emocional ha tancat inscripcions amb una major assistència masculina, a diferència de l’edició anterior.

Imatge de joves utilitzant els ordinadors en un dels tallers programats.

Èxit de participació a l'Estenedor, el programa d'activitats d'estiu per a joves de CambrilsAjuntament de Cambrils

tracking