Diari Més

Societat

La cambrilenca Ramona Nebot celebra el seu centenari

L’alcaldessa Camí Mendoza i la regidora Hélène Arcelin han visitat la veïna per felicitar-la

Fotografia de família de la celebració dels 100 anys de Ramona Nebot.

La cambrilenca Ramona Nebot celebra el seu centenariAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La veïna de Cambrils Ramona Nebot ha celebrat avui els seus 100 anys. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Benestar Social, Hélène Arcelin, han visitat la veïna per felicitar-la i portar-li un ram de flors en nom de l’Ajuntament. En l’acte també hi eren presents la seva família i altres usuaris de la residència STS Cambrils. La Generalitat li ha concedit la Medalla Centenària que se li atorgarà en breu.

Ramona Nebot Raido va néixer a Almacelles (Lleida) el 25 d'agost del 1919. És filla de Joaquim Nebot, que treballava al camp i, Rosa Raido, que es va dedicar a la casa i a la cura d’ella i els seus tres germans. De petita va assistir durant una temporada curta a l'escola, però va marxar-ne molt aviat per posar-se a treballar com a dona de la neteja.

Als 22 anys es va casar amb el seu marit Fermín, a qui va conèixer al ball del poble amb uns amics i se’n va enamorar a primera vista. Van tenir dos fills: Josep i Maria. Actualment Ramona Nebot és àvia i besàvia, ja que té 5 néts i 4 besnéts.

tracking