Diari Més

Societat

El Sopar de les estrelles del Morell reuneix un centenar de persones

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell, va tenir lloc el dissabte a la nit a la Rambla Joan Maragall

Imatge del Sopar de les estrelles del Morell.

El Sopar de les estrelles del Morell reuneix un centenar de personesAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé un centenar de persones van gaudir, el passat dissabte 17 d’agost, d’una nova edició del Sopar de les estrelles al Morell. Es tracta d’una cita molt consolidada al calendari estiuenc del Morell, que organitza l’Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi amb el suport de la regidoria de Benestar de l’Ajuntament.

L’àpat va tenir lloc a la Rambla Joan Maragall. El menú va constar d’un primer plat de pica-pica i llagostins amb salsa russa, un segon plat a escollir entre jarret de vedella amb bolets o bacallà gratinat amb allioli, i gelat per postres, a més d’aigua, vi, cava i cafè. Després de sopar els assistents van gaudir de música i ball.

L’esdeveniment s’ha celebrat ja a la recta final d’un estiu molt festiu al municipi, el qual comprèn activitats tan com la Festa de la Granja, l’Apatapa o la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. Els veïns poden seguir gaudint dels Dijous d’estiu i properament de les festes al carrer.

tracking