Diari Més

Els guanyadors de la campanya Barris Antics es reuneixen en una trobada al Vendrell

En l’esdeveniment hi van participar 57 persones dels 30 municipis organitzadors de la 9a edició

Fotografia de família dels guanyadors de la campanya Barris Antics que es van trobar al Vendrell.

Els guanyadors de la campanya Barris Antics es reuneixen en una trobada al VendrellAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vendrell va acollir el passat dissabte, 20 de juliol, la trobada de guanyadors de la campanya conjunta de dinamització comercial de la Xarxa Barris Antics. Hi van participar un total de 57 persones dels 30 municipis que han organitzat la 9a edició d’aquest esdeveniment.

El matí va començar amb una visita guiada pel nucli històric i temps lliure per fer un tomb pels carrers comercials del centre de la vila. Al migdia els guanyadors de la campanya Barris Antics van ser rebuts a la Sala de Plens de l’Ajuntament pel regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano i el regidor del govern, Rubèn Gràcia. Després el grup es va traslladar a Sant Salvador, on van dinar i posteriorment van assistir a dues visites teatralitzades al Museu Pau Casals.

La trobada al Vendrell va coincidir amb la de Calaf i la de Tortosa . Aquestes són les primeres de la trentena que s’organitzaran d’ara i fins al proper mes de gener del 2020 en els municipis organitzadors. La campanya Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir té com a objectiu incentivar les compres als comerços dels nuclis antics i fer promoció turística dels municipis.

Els participants a la trobada van gaudir d'una visita guiada pel nucli històric del Vendrell.

visita guiada pel nucli històric del Vendrell.Ajuntament del Vendrell

tracking