Diari Més

Golf

Golf Costa Daurada de Tarragona retrà homenatge a les seves campiones

L’acte tindrà lloc el 27 de juliol i inclourà un torneig i el reconeixement a les jugadores de l’entitat

Imatge de les jugadores del Golf Costa Daurada de Tarragona.

Golf Costa Daurada de Tarragona retrà homenatge a les seves campionesCedidad

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Golf Costa Daurada Tarragona Spots Center ha aconseguit diversos èxits les darreres setmanes. Per tots els mèrits i l'esforç que han exercit les seves jugadores, l'entitat vol reconèixer el seu eforç i celebrar els èxits recentment assolits. L'acte tindrà lloc el proper 27 de juliol sota el lema 'Escola de campiones', i es remarcarà la tasca dels professors i la qualitat de les dues escoles que manté actives l'entitat, JorGolf i MilaGolf, les quals reben de manera regular les jugadores perquè millorin la seva tècnica i estratègia de joc.

El Golf Costa Daurada TarragonaSportsCenterha sumat nous títols i trofeus durant les darreres setmanes. En concret, han sigut lessevesrepresentants femenines les que han assolit aquests resultats, proclamant-se com a campiones del Quadrangular Femení de la Federació Catalana de Golf,així com tambélidera -a falta d'una prova- el triangular amb Reus i Raimat. La seva jugadora, Daniela Campillo, també s'ha alçat amb el títol de campiona de Catalunya infantil.

Les golfistes competeixen cada setmana en una lliga trimestral i també, amb caràcter mensual, ho fan en el torneig femení de l'entitat.

La jornada comptarà amb un torneig en el qual unajugadora formarà equip amb tres jugadors, creant així cada equip tres parelles mixtes. El resultat de la jugadora combinarà per alFourballde cada jugador, mentre que el torneig 'Escola de campiones'repartirà premis a les millors parelles i també per a la jugadora que aconsegueixi la millor suma del seu equip.A part de la competició hi haurà també un còctel-festa de lliurament de premis i reconeixements.

tracking