Diari Més

L'Esbart Dansaire de Tarragona viatja a Klagenfurt

El motiu del desplaçament és el 25è aniversari de l’agermanament entre la ciutat austríaca i la capital tarragonina

L'Esbart Dansaire ballant durant el seu viatge.

L'Esbart Dansaire de Tarragona viatja a KlagenfurtCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

46 membres de l´Esbart Dansaire de Tarragona s'han desplaçat aquestasetmanaa la ciutat agermanada de Klagenfurt (Àustria) per participar en el festival internacional de la Pau d'aquella localitat i en el festival del 25è aniversari de l'agermanament entre Klagenfurt i Tarragona. Durant l'acte es va passar un vídeo de Tarragona d'uns vint minuts i en acabar l'alcaldessa de la ciutat va homenatjar aCarlosWeguer, president de l'entitatAmigosde Tarragona i promotor de l'agermanament entre les dues ciutats.

Després d'una petita exhibició de danses tradicionals a la cèntricaAlterplatz, tant l'alcaldessa de la ciutat com diferents consellers, van donar la benvinguda al grup tarragoní i als altres participants del festival, procedents de la Xina, Hongria, Bòsnia, Sèrbia i Àustria. També van rebre la salutació del president deKarintiaa la seu del govern cantonali en el saló dels escuts es va fer la recepció.

Durant l'estada, l'Esbart ha participat en tallers de danses del món, ballant danses xineses,hongareses i austríaques. Entre aquestes, han tingut l'oportunitat d'ensenyar les catalanes. També han ballat al poble deGallixien, enmig d'un paisatge de muntanyes i prop de la cèlebre cascada. Duranttotes les actuacions el grup ha estat acompanyat pel grup d'instruments tradicionals tarragoní La Cobla de la Mitja Lluna.

L'Esbart ja ha tornat a Tarragona i ha explicat que el grup deKarintiavisitarà Tarragona durant les festes de Santa Tecla.

Foto de grup a Klagenfurt.

L'Esbart Dansaire de Tarragona viatja a KlagenfurtCedida

Foto de grup a la sala dels escuts.

L'Esbart Dansaire de Tarragona viatja a KlagenfurtCedida

Imatge de la trobada a Klagenfurt.

L'Esbart Dansaire de Tarragona viatja a KlagenfurtCedida

tracking