Diari Més

Es lliuren els guardons del VII Premi d'Interpretació Musical Joaquim Gallofré Roig

El certamen està organitzat per l'Ajuntament de Torredembarra amb la participació de l’Escola Municipal de Música

Fotografia dels guanyadors.

Es lliuren els guardons del VII Premi d'Interpretació Musical Joaquim Gallofré RoigCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espai Cultural Sala del Mar de Torredembarra va acollir, el passat 6 de juliol, el lliurament de premis i el concert dels guanyadors del VII Premi d’Interpretació Musical Joaquim Gallofré Roig. El guardó l’organitza la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament del municipi amb la participació de l’Escola Municipal de Música. Hi participa tot l’alumnat menor d’edat de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra matriculat durant el curs.

En la Modalitat A (superació de programa d’estudis amb bona nota) van resultar guanyadors Quimei Espósito Valiente (guitarra), Gabriel Pitarch Castellà (guitarra) i Ernest Sumoy Rovira (guitarra). Es van endur un premi de 75 euros cadascú i un diploma acreditatiu.

En la Modalitat B (premi a l’esforç i treball), van resultar guanyadors Shino Urakawa (piano), Míriam Bordas Casaprima (violí) i Germán Garcia Doncel (guitarra). En aquest cas es van endur un premi de 50 euros cadascú, a més del diploma.

En la Modalitat C (premi a la creativitat musical) van resultar guanyadors Roger García Doncel (guitarra), Júlia Martens Pizarro (violí), Pablo Zardoya Zardoya (guitarra). També van obtenir un premi de 50 euros i el diploma corresponent.

tracking