Diari Més

Educació

Quaranta joves es graduen del programa Talent Jove de física i matemàtiques

Professors de secundària i investigadors de la URV els han fet classes avançades matemàtiques i física de nivell superior al programa escolar de batxillerat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 80 joves de les comarques de Tarragona han participat en una nova edició del programa Talent Jove. La meitat d’ells continuaran el curs següent, mentre els quaranta restants han culminat els dos cursos que s’han dut a terme els dissabtes al matí a la Universitat Rovira i Virgili. Professors de secundària i investigadors de la URV els han fet classes avançades matemàtiques i física de nivell superior al programa escolar de batxillerat.

L’Aula Magna del Campus Catalunya va acollir dissabte el lliurament dels diplomes als qui han acabat i als qui seguiran el curs vinent. L’edició va cloure amb la conferència La metabolòmica, una eina imprescindible per a la recerca biomèdica, a càrrec de Xavier Correig.

La primera edició del curs es va fer durant el 2013-2014. El responsable del programa és el catedràtic de Física Aplicada Francesc Díaz i hi participen també els professors universitaris Carles Barberà, Jaume Masons i Josep Lluís Cañadilla. El programa rep el suport econòmic de l’empresa Repsol.

tracking