Diari Més

URV

L'estudiant Clara Weber guanya el premi Magda Medir – Essity

El premi la reconeix com a millor alumna de Pràctiques de Lideratge d’Equips dels graus d’Enginyeria Química i d’Enginyeria Agroalimentària

D'esquerra a dreta, la professora Magda Medir, l'estudiant Clara Weber, i el responsable de Millora Continua d'Essity Iberia, Pere Marc Franquet.

L'estudiant Clara Weber guanya el premi Magda Medir – EssityURV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estudiant del grau d’Enginyeria Agroalimentària Clara Weber Torres ha estat guardonada aquets dijous amb el premiMagda Medir – Essity.Es tracta de la segona edició d’aquest premi, que reconeix al millor estudiant de l’assignatura optativa de quart curs Pràctiques de Lideratge d’Equips dels graus d’Enginyeria Química i d’Enginyeria Agroalimentària de la Universitat Rovira i Virgili. El premi consta d'una tauleta ordinador.

L’estudiant guanyadora ha estat escollida pels professors de Pràctiques de Lideratge d’Equips i per mànagers de l’empresa Essity. Durant l’any acadèmic han pogut realitzar pràctiques com a líders d’equips de projecte formats per estudiants de primer curs, on han tingut l’oportunitat de prestar serveis reals a persones reals, amb resultats tangibles.

A més a més, durant aquesta experiència els estudiants de quart reben la formació i elcoachingpersonal (diari personal i CliftonStrengths, entre d’altres) per desenvolupar la seva millor versió en els seus respectius rols i adquirir informació valuosa per dirigir les seves carreres professionals amb una formació pràctica, que té en compte les necessitats reals de les empreses i de la gestió d’equips, un dels aspectes més demandats en moltes de les posicions de lideratge de les companyies.

L’acte de lliurament va tenir lloc a l’Escola Tècnica Superior de Enginyeria Química (ETSEQ) de la URV en un acte presidit per la directora d’aquest centre, Montse Ferrando.

tracking