Diari Més

Quatre alumnes de l'Escola de Música de Cambrils guardonats en un concurs de piano

Andreu Ballesté, Aaron Rigol, Matías Bolart i Àstrid González van aconseguir el 2n Premi

Andreu Ballesté, Aaron Rigol i Matías Bolar

Quatre alumnes de l'Escola de Música de Cambrils guardonats en un concurs de pianoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre alumnes del professor Eladi Dalmau de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) han estat premiats aquest juny al II Concurs de Piano a 4 i 6 mans per a joves intèrprets fins a 14 anys organitzat per l’Escola Estudi Musical 143 a Barcelona.

En la categoria fins a 14 anys, Andreu Ballesté, Aaron Rigol i Matías Bolart, integrants del Trio Baribó, ha aconseguit el 2n Premi. En la categoria fins a 11 anys, l’alumna de EMMC Àstrid González ha aconseguit el 2n Premi juntament una altra alumna del mateix professor a l’Escola Guillem Fortuny, Judith Veloso. Les dues nenes han participat juntes al concurs com a Duo Judistrid i han interpretat una peça a 4 mans.

A més, les alumnes de l’Escola Guillem Fortuny Maria Arcas i Aina Cester, integrants del Duo Sol Daurat de piano a 4 mans, s’han emportat el 2n Premi de la Categoria fins a 8 anys.

El concurs, que es va celebrar el passat dissabte 1 de juny, vol fomentar la pràctica de compartir una obra al mateix instrument entre els joves intèrprets.

Recentment, Àstrid González ja va guanyar el segon premi de la categoria infantil (fins a 11 anys) de la XIV edició del Concurs de Música de Cambra Higini Anglès de la Diputació de Tarragona.

tracking