Diari Més

Societat

L'Escola d'Adults de Constantí posa el punt i final al curs amb una festa de cloenda

Uns 400 alumnes s’han matriculat aquest 2018-2019

La festa de cloenda va tenir lloc el passat divendres a la plaça de l'Hospital.

L'Escola d'Adults de Constantí posa el punt i final al curs amb una festa de cloendaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de l’Hospital de Constantí va acollir divendres passat l’acte de final de curs de l’Escola d’Adults Municipal, amb un reconeixement a tots els alumnes que aquest any han realitzat algun dels cursos que ofereix el centre, així com també als alumnes dels cursos de català del CPNL.

Uns 400 alumnes s’han matriculat aquest curs 2018-2019 als diferents cursos i tallers que ofereix l’escola. Una de les novetats de l’acte de cloenda d’aquest any va ser la desfilada de moda a càrrec de les alumnes del Taller de costura amb la dissenyadora Raquel Martí, que van presentar les creacions que han fet durant aquest curs.

Al llarg d’aquest curs 2018-2019 l’Escola d’Adults ha apostat bàsicament per les accions formatives adreçades a la millora de competències professionals de les persones del per tal de potenciar, principalment, la inserció laboral de la població aturada.També s'ha realitzat els habituals cursos d’informàtica, d’iniciació a l’anglès, i els cursos de català a través del Consorci per la Normalització Lingüística, des dels nivells inicials fins al nivell superior.

tracking