Diari Més

Reconeixement

Estudiants de la ETSEQ reben el 7è Premi Messer

Enguany s'ha creat un nou guardó per a estudiants de grau d'enginyeria de bioprocesos alimentaris

Fotografia de família dels guardonats amb el 7è Premi Messer a estudiants d'enginyeria química i d'enginyeria de bioprocesos alimentaris.

Estudiants de la ETSEQ reben el 7è Premi MesserCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) va acollir, ahir dimarts, el lliurament del 7è Premi Messer a estudiants de segon curs de grau d'enginyeria química (GEQ). A més, Messer Ibèrica ha ampiat enguany la seva col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili mitjançant la creació d’un nou premi per als estudiants de grau d'enginyeria de bioprocesos alimentaris (GEBA).

L'acte va estar presidit pel Dr. Francesc Medina, vicerector d'Innovació i Transferència del Coneixement de la URV; la Dra. Montse Ferrando, directora de la ETSEQ; Enric Acosta, director comercial de Messer Ibèrica; Juan Pedro Díaz, gerent de la AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona); el Dr. Yanis Katakis, responsable de 2n curs GEQ i la Dra. Silvia de Lamo, responsable de 2n curs GEBA.

Els equips guanyadors dels dos guardons estan integrats per Iman Jadiani, Sara Anton, Víctor Canela, Marina Llaó, Joel López, Èric Martínez, Marcel Martínez i Julián Villaseñor (GEQ) i María Santos, Jorge Olivar i Ivan Rofes (GEBA).

Messer reconeix amb aquesta iniciativa el millor projecte integrat que abasta totes les assignatures del segon curs de grau de totes dues carreres. Un total de 60 estudiants han optat als premis aquest any mitjançant el disseny d'una planta de producció sostenible de fertilitzants en el cas d'enginyeria química i una planta de producció de formatge Ricotta i Cottage en el cas d'enginyeria de bioprocesos alimentaris.

Els participants van defensar els seus projectes davant un jurat compost per representants de Messer i professors de la ETSEQ, els quals van avaluar la seva qualitat i, especialment, el seu enfocament en l'aplicació de gasos per a fer els processos de les plantes dissenyades més sostenibles.

tracking