Diari Més

Societat

Rafel Montserrat Miracle guanya el XIV Premi de Recerca Sinibald de Mas

L’acte de lliurament del guardó va tenir lloc el passat 30 de maig, a la Sala Cal Maiam de Torredembarra

Estudiants i Ocupabilitat de l'URV

Rafel Montserrat Miracle guanya el XIV Premi de Recerca Sinibald de MasCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alumne de l’escola Camp Joliu de Torredembarra,Rafel Montserrat i Miracle, ha guanyat el XIV Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas amb el seutreball Cartes de guerra: Salvador Ricart Rovira. La recerca ha comptat amb la tutoria del professor Xavier Huguet Jansà.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc el passat 30 de maig, a la Sala Cal Maiam, amb la presència de Maria Bonet Donato, doctora i vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat de l’URV; l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, així com la directora de l’Institut Ramon de la Torre, Cristina Fernàndez i la cap d’estudis de l’Institut Torredembarra, Maite Tarruella. A més del premi, es van entregar quasi una trentena de reconeixements de treballs de recerca.

El Premi té com a objectiu fomentar l’estudi científic de temes relacionats amb Torredembarra i el seu entorn entre els joves i s’atorga al millor treball de recerca de batxillerat en qualsevol dels camps de coneixement (economia, història, lingüística, matemàtica, medi ambient, sociologia, etc.). El treball premiat està dotat amb 400 euros i un lot de llibres.

Durant l'acte també s'han recon

Rafel Montserrat Miracle guanya el XIV Premi de Recerca Sinibald de MasCedida

tracking