Diari Més

Societat

Més de 200 alumnes de primària del Baix Camp es troben per jugar escacs

Les escoles participants promou aquest joc com a eina educativa en horari lectiu

Durant la jornada s'han realitzat tres rondes consecutives d'escacs.

Més de 200 alumnes de primària del Baix Camp es troben per jugar escacsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns 250 alumnes de 3r de primària de 7 escoles del Baix Camp s'han reunit a l'escola la Vitxeta aquest dijous per celebrar l'edició del Baix Camp de la 5a Trobada d'Escacs a l'Escola. La jornada ha consistit en tres rondes consecutives d'escacs, amb una pausa per l'esmorzar.

Aquestes escoles formen part del projecte «Escacs a l’escola», que te la finalitat de promoure els escacs com a eina educativa en horari lectiu. El projecte permet desenvolupar aspectes com la concentració, el càlcul mental, l’orientació espacial, la memòria, les habilitats lingüístiques o la resolució dels propis problemes i la posterior presa de decisions.

Les escoles que s'han trobat avui a Reus han estat: Josep Fusté (Alforja), Josep M. Soler i Gené (Montbrió del Camp), col·legi Sant Rafael (La Selva de Camp) i General Prim, Marià Fortuny, Montsant i La Vitxeta (Reus).

Aquest trobada inicialment es feia conjuntament en l'àmbit del Camp de Tarragona, però des de fa 2 anys s'ha hagut de descentralitzar en 3 jornades diferents (Baix Camp, Tarragonès i Alt Camp-Conca) degut al gran volum de participants.

tracking