Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant rep alumnes del programa Erasmus+

Els estudiants, acompanyats de professors, són de tres escoles de Suècia, Itàlia i Regne Unit i de l’Escola Mestral de l’Hospitalet

Fotografia de grup dels estudiants i professors participants a l'Erasmus+ que va visitar l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant.

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant rep alumnes del programa Erasmus+Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va rebre el passat dilluns, 20 de maig, 18 alumnes i 15 professors de Suècia, Itàlia i Regne Unit i representants de l’Escola Mestral de l’Hospitalet que participen en el programa europeu Erasmus+. Aquest programa fomenta la cooperació entre centres escolars amb la finalitat de millorar el nivell i la qualitat de l’ensenyament.

En el marc d’aquest programa, les escoles Minervaskolan i Umeå AB (Umea, Suècia), White Gate End (Oldham, Regne Unit), I.C. 4 Stanziale (San Giorgio a Cremano, Itàlia) i Mestral, de l’Hospitalet de l’Infant, estan prenent part en el projecte Back to the roots: Exploring our European heritage and environment, centrat en les arrels culturals que tenim en comú a Europa. Durant aquest curs i el proper, es realitzaran diverses activitats en aquests centres educatius per donar a conèixer els trets culturals dels seus països.

L’Escola Mestral de l’Hospitalet ha organitzat per aquesta setmana diferents activitats per mostrar el patrimoni cultural, natural, festiu i popular del municipi als alumnes del col·legi i a la delegació europea. Dins d’aquest projecte d’intercanvi. és previst que un grup d’alumnes de l’escola de l’Hospitalet de l’Infant seleccionats viatgin a Suècia el gener de 2020.

L’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Núria Ortiz, va donar la benvinguda a la delegació europea i li va desitjar una bona estada al municipi. Així mateix, va felicitar als representants de l’Escola Mestral, encapçalats per la directora, Magda Salsench, pel programa d’activitats que ha preparat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, de diverses entitats locals i de particulars.

Aquest acte també va comptar amb la presència de representants del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya -l’assessora en Llengua i Cohesió Social, Alexandra Castells; la coordinadora de Llengües estrangeres, Carme Tinoco; i l’inspector, Màrius Domingo-; i de representants de l’AMPA Llastres -l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Mestral-.

En acabar, els assistents van rebre el llibre institucional i van fer-se una fotografia de grup per recordar aquest acte de recepció a la sala d’actes de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant.

tracking