Diari Més

Societat

El Premi Nobel de Química Richard Royce Schrock visita l'Institut Comte de Rius

Els professors i alumnes del centre van poder interactuar amb el professor Schrock i amb l'investigador de la URV Henrik Gulyás

Imatge de la visita del Premi Nobel de Química Richard Royce Schrock al Comte de Rius.

El Premi Nobel de Química Richard Royce Schrock visita l'Institut Comte de RiusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Comte de Rius va rebre el passat dimecres, 8 de maig, la visita del professor Richard Royce Schrock, químic i professor universitari nord-americà guardonat amb el Premi Nobel de Química l’any 2005. L'acompanyava un dels investigadors de la URV, el Doctor Henrik Gulyás, que és tutor de dues alumnes del cicle formatiu de grau superior de Química Ambiental que imparteix el centre.

Els professors Shrock i Gulyás van poder visitar les diferents instal·lacions i laboratoris del Departament de Química del Comte de Rius durant la jornada. A més, també van interactuar amb els professors i alumnes que estaven realitzant pràctiques.

La visita és fruit de l’estreta col·laboració que manté el Comte de Rius amb la Universitat Rovira i Virgili que es tradueix en pràctiques d’alumnes en aquesta universitat, assistència dels alumnes a tallers i xerrades, i intercanvi d’experiències i col·laboracions entre els alumnes del centre i de la URV.

Imatge de la visita del Premi Nobel de Química Richard Royce Schrock al Comte de Rius.

Imatge de la visita del Premi Nobel de Química Richard Royce Schrock al Comte de Rius.Cedida

tracking