Diari Més

Societat

Un centenar de participants a la Trobada de Puntaires de Constantí

L’esdeveniment es va celebrar ahir diumenge al carrer Major

La Trobada de Puntaires de Constantí enguany es va celebrar al carrer Major.

Un centenar de participants a la Trobada de Puntaires de ConstantíAjuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tradicional Trobada de Puntaires de Constantí, celebrada ahir diumenge 5 de maig, ha aplegat enguany prop d’un centenar de dones procedents d’arreu de la demarcació. Les participants van tornar a oferir una demostració de l’art de la punta de coixí durant la jornada, que enguany s’ha celebrat al carrer Major, davant de l’Ajuntament.

A banda de les representants d’associacions de Constantí, com l’Associació de Jubilats i Pensionistes i el Grup Cultural Mestresses de casa, en l’esdeveniment també hi van ser grups d’entitats de puntaires procedents de poblacions com Riudoms, Maspujols, Salou,a la Riera de Gaià, la Pobla de Montornès, Torredembarra, Riudecols, Montbrió del Camp i Alió, així com diverses associacions de Tarragona i Reus.

El consistori va oferir un obsequi a cadascuna de les puntaires participants, que també van rebre diversos premis per cortesia d’alguns establiments de la Unió de Botiguers de Constantí. Des de l’Ajuntament, també hi va haver reconeixements a les professores de les associacions de Puntaires del municipi, així com a les dues puntaires constantinenques més veteranes.

tracking