Diari Més

Les tapes dels bars Com a casa i Camp de futbol, les millors del Destapa 2019

També s'ha fet el sorteig entre les 110 butlletes segellades per tots els establiments

Imatge dels guanyadors.

Les tapes dels bars Com a casa i Camp de futbol, les millors del Destapa 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bars Com a Casa i Camp de Futbol han estat els dos establiments que han obtingut més vots per les seves tapes en el marc de la cinquena edició del Destapa de la Canonja. El primer, amb la tapa Va por ustedes, va obtenir el premi a la Millor Tapa amb un total de 43 vots. El premi consisteix en una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar. El Bar Camp de Futbol, amb 25 vots, va rebre el premi a la tapa més creativa per la creació Toma tu màster! i el seu premi consisteix en un val de 300 euros de l’establiment patrocinador Komkal.

Els premis a les dues millors tapes es van lliurar al Castell de Masricart. Posteriorment es va fer el sorteig entre les 110 butlletes segellades per tots els establiments. Els premiats són: Domingo Molina Carrillo amb una nit per a dues persones a l’Hotel la Boella (inclou sopar, dormir i esmorzar); Josefa Salazar Pérez, amb un dinar o sopar al Bocatín Malagueño; Vanesa Bel Quirós, amb un àpat a Pizzería Metro; Ana Maria Olmo Merino, al bar Antídot; Isabel Paixà Bertran, amb un dinar o sopar al Bar Camp de Futbol; Montse Rion Veciana, a la Fleca Cafetería Raval; Antonio José Torres Caballero amb un àpat al Bar BBT Otra i per últim Olivia Gran Esteve amb un dinar o sopar a Com a casa.

Els guanyadors poden recollir el diploma que acredita el premi per l’OMAC a l’Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 i les tardes de dilluns i dijous de 17 a 19 hores. El premi caduca el dia 31 de juliol de 2019.

tracking