Diari Més

Reconeixement

Dues de les candidatures de la JCI Reus, guardonades als Premis TOYP 2019

Els premiats han estat el regidor Daniel Rubio i el Dr. Francesc Pardo i Bosch

Els premis es van lliurar el passat dissabte a Tarragona.

Dues de les candidatures de la JCI Reus,  guardonades als Premis TOYP 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona va acollir, el passat dissabte 27 d’abril, l’entrega dels premis TOYP, Ten Outstanding Young People, organitzats per la Jove Cambra Internacional de Catalunya amb l’objectiu de reconèixer i visibilitzar deu joves talents d'arreu del territori en diverses categories. En l'edició del 2019 van resultar guanyadores dues de les candidatures presentades per Jove Cambra Internacional (JCI) Reus.

Un dels dos reusencs guardonats va ser el Daniel Rubio Angosto, el qual va obtenir el premi en l'àmbit d'Afers Polítics, legals o governamentals. Se li va atorgar per la seva trajectòria com a regidor de l’Ajuntament de Reus i els múltiples projectes que ha impulsat des d'aquesta posició, com ara la mobilitat sostenible amb el Car Sharing Municipal mitjançant vehicles elèctrics i híbrids, l'aprofitament de recursos hídrics presents en la ciutat o la creació de noves polítiques d'ocupació.

L’altre reusenc guardonat va ser el Dr. Francesc Pardo i Bosch, premiat en la categoria de desenvolupament científic i tecnològic. El reconeixement va ser concedit per la seva destacada trajectòria acadèmica i professional, centrada en el desenvolupament de models de gestió que utilitzen com a eix d'argumentació els aspectes socials, econòmics i ambientals, en entorns tan diversos com la priorització d'inversions, la planificació estratègica, la gestió pública, l'enginyeria civil o el lideratge de grups de recerca europeus en el marc de les Smart Cities.

Una vegada atorgats el guardons per Jove Cambra Catalunya, els candidats presentats per JCI Reus opten al mateix reconeixement a nivell internacional, ja que aquestes seran presentades als premis a nivell mundials. La resolució de les premis es desvetllarà al llarg del congrés mundial de JCI que es realitzarà el pròxim novembre a Tallín, Estonia.

tracking