Diari Més

Reconeixement

Torredembarra lliura els premis del VI Concurs de Civisme i Convivència

Tots els premiats són alumnes de l’Institut Ramon de la Torre

Imatge delas alumnes premiats al

Torredembarra lliura els premis del VI Concurs de Civisme i ConvivènciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torredembarra ha acollit aquest dijous l'acte lliurament dels premis del VI Concurs de Civisme i Convivència que organitza Participació Ciutadana de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació i de la Regidoria de Governació. Hi han estat presents l’alcalde, Eduard Rovira; el regidor d’Educació, Jordi Solé, i el regidor de Governació, José García, a més de la resta de membres del jurat. Aquesta activitat s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn i té com a finalitat fomentar el civisme i la millora de la convivència ciutadana al municipi.

Els premiats, tots ells alumnes de l’Institut Ramon de la Torre, han estat:Roger Garcia Doncel i Rut Cano Pinar en la modalitat cartell; Maria Tirado Usero i Alba Cabanillas Fernández en la modalitat vídeo; Abril Viñals Núñez, Ivett Garriga Sanz i Claudia Merí Mancebode; iJessica Peig Hurtado, Marta Sánchez Fernández i Kaautar Charkaoui.

També s’han atorgat 100 euros a l’institut del municipi Ramon de la Torre en concepte de premi per la seva participació al concurs.

tracking