Diari Més

Presentat el llibre 'Contes a moltes mans', obra d'alumnes d'escoles de Constantí

L'acte va tenir lloc el passat dimecres a la Biblioteca Municipal del municipi

Imatge de la presentació del llibre 'Contes a moltes mans'.

Presentat el llibre 'Contes a moltes mans', obra d'alumnes d'escoles de ConstantíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Biblioteca Municipal de Constantí va acollir, el passat dimecres 24 d’abril, la presentació del llibre Contes a moltes mans. Noves aventures a Constantí. Curs 2018-19” en el qual col·laboren les escoles Centcelles i Mn Ramon Bergadà del municipi. Es tracta d’una nova edició d’aquest projecte comú, el qual consisteix en la creació de contes per part dels alumnes de 4rt i 6è de totes dues escoles. La iniciativa està coordinada per la Biblioteca Municipal i que té precisament com a principals protagonistes dels contes a les pròpies mascotes de la Biblioteca.

Els contes són col·laboratius, ja que cada escola n’inicia uns i n'acaba uns altres. D'aquesta manera, cada història implica diferents classes tant en la tasca de redacció com d’il·lustració. Els dos contes que s’han inclòs en el llibre d’aquest curs porten per títol La corona del rei mico iLa Gioconda de Constantí.

En l’acte de presentació els alumnes de l'Escola Centcelles i l'Escola Mn Ramon Bergadà van llegir fragments dels contes escrits i il·lustrats per ells mateixos, mentre que els alumnes de l’Escola de Música Rafel Gibert Recasens van posar l’acompanyament musical amb peces de creació pròpia inspirades en el llibre. Tal i com ja es va fer l’any passat en els Contes a moltes mans, el llibre inclou també un CD amb els textos enregistrats a Constantí Ràdio i les peces musicals elaborades i interpretades pels alumnes de l’Escola de Música.

L’acte de presentació va comptar amb la presència dels alumnes que han participat en la creació dels treballs d’aquest curs per part de les dues escoles, els respectius professors i també el personal de la Biblioteca municipal.

tracking