Diari Més

Societat

Mans Unides Tarragona visita la planta de pediatria de l'Hospital Joan XXIII

Voluntàries de l’ONG han explicat als nens un llibre de contes sobre la igualtat, la diversitat i la no discriminació

Una de les voluntaries de la ONG durant la visita a l'Hospital.

Mans Unides Tarragona visita la planta de pediatria de l'Hospital Joan XXIIICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ONG Mans Unides ha visitat aquest dijous la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona per presentar un llibre de contes sobre la igualtat, la diversitat i la no discriminació. Alguns dels contes els van explicar fent servir una projecció de dibuixos.

A més, la presidenta de la delegació de Mans Unides ONG Tarragona, Ester Freijano, la vicepresidenta, Maria Teresa Felip, i la responsable del servei educatiu Maria Recasens, van fer cinc cèntims sobre l’activitat solidària de l’ONG. Després, van lliurar llibres per als nens ingressats a la planta per celebrar la festa de Sant Jordi, i també van donar un lot de llibres per a la sala d’esbarjo de la planta de pediatria de l’hospital.

Aquest era el primer cop que Mans Unides realitzava una activitat com aquesta a la planta de pediatria del Joan XXIII, i les coordinadores del projecte van mostrar el desig de donar continuïtat a aquesta col·laboració entre les institucions.

Mans Unides és una Organització No Governamental (O.N.G.) de cooperació al desenvolupament amb delegació a Tarragona. L’ONG Mans Unides lluita contra la fam i la pobresa, per la sostenibilitat del medi ambient i els drets de la dona, per aconseguir el desenvolupament dels països pobres i millorar les condicions de vida de les persones més necessitades. La delegació de Mans Unides ONG Tarragona organitza activitats solidàries per difondre les campanyes de sensibilització i les causes. Altres activitats tenen l’objectiu de recaptar fons per tal de finançar projectes de lluita contra la pobresa al món.

tracking