Diari Més

Reconeixement

Distingeixen els voluntaris de Protecció Civil de La Pobla

L’acte, celebrat a Cardona, va estar presidit pel conseller d’Interior Miquel Buch

El reconeixement a l'entitat pobletana va tenir lloc en el marc del 7è Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya.

Distingeixen els voluntaris de Protecció Civil de La PoblaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de La Pobla de Mafumet va ser protagonista de la 7a edició del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya, celebrat a Cardona el passat 16 de març.

L’entitat pobletana va ser distingida «en reconeixement a la diligent comunicació i coordinació de serveis amb la sala CECAT de Protecció Civil de la Generalitat». Aquesta felicitació posa en valor les accions i activitats més rellevants que algunes associacions i els seus voluntaris van desenvolupar durant l’any 2018, en especial pel que fa a la prevenció i la col·laboració i coordinació amb Protecció Civil de la Generalitat en situacions d’emergència.

L’acte va estar presidit pel conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, i va reunir representants de les 138 associacions de voluntaris de Protecció Civil que actualment estan actives a Catalunya. Julián Morales va ser l’encarregat de pujar a l’escenari per recollir el guardó en reconeixement a la tasca duta a terme per l’entitat pobletana.

tracking