Diari Més

Formació

Altafulla clou les accions formatives del servei d'Acollida per a nouvinguts

Es van entregar 81 certificats

Imatge dels joves i de les autoritats que han participat al lliurament dels certificats.

Altafulla clou les accions formatives del servei d'Acollida per a nouvingutsAjuntament d'Altafulla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Altafulla ha acollit aquest dilluns l’acte de lliurament dels diplomes d’accions formatives del Servei d’Acollida 2018. Aquestes accions tenien com a objectiu aportar a les persones nouvingudes a Catalunya les habilitats bàsiques de comunicació per aconseguir una major integració en la vida quotidiana.

L’acte ha comptat amb la presència Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla; Oriol Amorós, secretari general d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya; Daniel Cid, president del Consell Comarcal del Tarragonès; Anna Muntaner, en representació de l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC); i Jaume Sànchez, tercer Tinent d’Alcalde i regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla. Durant l’acte, els joves han estat acompanyats per Danina Martínez, una de les responsables de l’Associació Mans per l’Acció Solidària d’Altafulla.

En l’acte d’avui s’han lliurat un total de 81 certificats corresponents a quatre accions formatives en el marc del servei de Primera Acollida Comarcal, sumant l’esforç de les accions formatives que ha impulsat l’Escola d’Adults d’Altafulla.

tracking